Show Order Summary
3,250lei
ProductSubtotal
Curs Metoda Sedona® Prosperitate și Succes Fără Efort  × 1 3,250lei
Subtotal3,250lei
Total3,250lei

Customer information

Detalii pentru facturare

Informații suplimentare

🎟️ Beneficiezi de -23,1%

Product
Quantity
Price
Curs Metoda Sedona® Prosperitate și Succes Fără Efort
+
2,500lei

Comanda ta

ProdusSub-total
Curs Metoda Sedona® Prosperitate și Succes Fără Efort  × 1 3,250lei
Sub-total3,250lei
Total3,250lei

Payment

  • Rezervarea imediată a locului, prin plată securizată online.

🔏 Asumarea luării la cunoștință - Prin efectuarea plății, confirmi citirea, luarea la cunoștință și asumarea informațiilor specifice legate de participarea la acest curs (conținut, perioada și orar de desfășurare, opțiuni și termeni privind plata). Datele furnizate mai sus sunt folosite strict pentru a răspunde intenției tale, exprimate prin completarea acestui formular.

🔴 Pentru a participa la cursul Metodea Sedona® Prosperitate și Succes Fără Efort este necesară absolvirea prealabilă a cursurilor Bază și Avansat.

Curs Metoda Sedona® Prosperitate și Succes Fără Efort

Participarea la acest curs include:

📝 După cum știi deja, predarea se întâmplă live, în timp real, iar prezența și atenția ta este necesară în fiecare zi, pe durata celor 5 zile de curs.

Predat de Andrea FILIP

Facilitator Sedona Method® și Master Certificate of Science ThetaHealing® Instructor

De 23 de ani ghidez oamenii care își doresc să trăiască o viață creată cu bucurie, inspirație și expresie de sine. A fi cu oamenii într-un context de învățare, fie ca participant la un curs, fie ca trainer, îmi oferă cea mai mare bucurie. ❤

Ce spun participanții

Căutările mele în aria dezvoltării personale m-au adus la Andrea. Am absolvit o parte din cursurile Theta și cursul ei de Eliberare Emoțională. Am învățat cum să nu mă mai identific cu emoțiile mele, să nu le mai iau în serios. Acum știu să-mi identific convingerile limitative și cum să le înlocuiesc cu unele benefice…”.
Diana S.
Specialist Achiziții
Am aflat de Andrea când a venit în orașul Pitești unde a susținut un seminar. Ulterior, am absolvit mai multe cursuri Theta conduse de ea, unde am reușit să scap de multe frici – frica de a merge neînsoțită pe stradă, de a intra în peșteră… nu am mai fumat după o perioada de 30 de ani, fumam două pachete pe zi.”.
Simona I.
Antreprenor

© 2023 Andrea Filip. Toate drepturile rezervate.